Muziek

Grote Verhalen


Where The World Is Wide mp3
Jolene mp3
The Moon Is Still Waiting mp3
Song Of Bernadette mp3
Natural mp3

September 2012 - een selectie van de mooiste songs uit 'Grote Verhalen'. De basis van zang en gitaar is aangevuld met de zang en het gitaarspel van Leo Sienot en het accordeonspel van Pieter Jan Cramer van den Boogaart.
Bestel de cd (15 euro + 2,50 verzendkosten) via e-mail: vermeld je naam, adresgegevens en het aantal te bestellen cd's. Je ontvangt dan de betaalgegevens. Na betaling krijg je de cd toegestuurd.
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

La Luna - Harmoniepark


Harmoniepark mp3
Sono Loro mp3
Doamnelor si Domnilor mp3
Distanz und ein bestimmtes Licht mp3
Ta shto odeta v krasnoje mp3
Oktober 2010 - 10 gedichten van Europese dichters zijn op muziek gezet, Mieke de Haan liet haar door de songs inspireren en verbond de teksten en song door middel van schetsen en schilderijen. De cd en tournee zijn vernoemd naar het gelijknamige gedicht van de Vlaamse dichter Bart Moeyaert.
bestel de cd

La Luna - My Song

Verzamelalbum met onder andere:
Hologram
Blue Rose
La Route Lilas

Dit is een speciale iTunes uitgave waarop alle originele, door  La Luna gecomponeerde songs te vinden zijn van de afgelopen drie albums Hologram, Blue Rose en La Route Lilas. Via onderstaande link kun je fragmenten luisteren van alle songs.
download de cd via iTunes

La Luna - La Route Lilas


Winterslaap mp3
Gabriella's sång mp3
La Route Lilas mp3
Espardo mp3
Vacanze Romane mp3
In maart 2009 kwam de CD 'La Route Lilas' uit - een weergave van het 'WinterMaan 2008' programma, met o.a. 'Winterslaap', een gedicht van Alexis de Roode vertaalt naar muziek, 'Dans une nuit sans lumière' en 'La Route Lilas', franstalige songs - ook van eigen hand - en 'Geis', een voorproefje van het nieuwe internationale poëzie project.
bestel de cd

La Luna - Blue Rose


Chante la guirlande mp3
Bridges mp3
Blue Rose mp3
Donde Voy mp3
L'hiver dans mon coeur mp3
Maart 2008 kwam de CD 'Blue Rose' uit - een weergave van het 'WinterMaan' programma, met o.a. het Mexicaanse 'La Llorona', het Spaanse 'Donde voy' en de Leonard Cohen song 'Hallelujah', evenals het eigen werk van de groep als 'L'hiver dans mon coeur', 'Open up', 'Chante la Guirlande' en natuurlijk 'Blue Rose'.
bestel de cd

La Luna - Hologram


Tattoo mp3
My Song mp3
Hologram mp3
In maart 2007 was de debuut CD Hologram van La Luna een feit. Deze in eigen beheer uitgegeven CD bevat zowel eigen composities als bewerkingen van bekende en minder bekende songs. De CD weerspiegelt het programma en de sfeer van La Luna's 'VolleMaanDagen': thuisconcerten op de maandag tijdens en rond volle maan. Om de muziek zo puur en natuurgetrouw mogelijk weer te geven, hebben de muzikanten de basis live opgenomen.
cd uitverkocht - download hier alle songs

LéLé Mam - Women of the World


Havuz Basinin Gülleri mp3
Run mp3
Los Kaminos de Sirkiji mp3


In 2007 bracht LéLé Mam deze CD uit, waarop acapella uitvoeringen te horen zijn van de liederen die LéLé Mam zingt tijdens haar programma 'Women of the World'. Laat je meenemen op een muzikale wereldreis, drijvend op de klanken van de zeven stemmen.
bestel de cd
 


copyright © 2012 | Helen Botman | website created by Jetsite